Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Nagy Réka csodálatosan mutat a Triumph Lingerie különleges tervezésében

Nagy Réka számára is fontos a megjelenés, és ezzel együtt az is, hogy amit visel, az kényelmes legyen.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Réka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy Réka élete részben megváltozott azzal, hogy csatlakozott a TV2 stábjához, hiszen emiatt hosszú heteken át dolgozott az Exatlon Hungary legutóbbi évadában, mint riporter. Gelencsér Timit váltott, és kiváló munkát végzett.

Sokáig nem maradt képernyő nélkül, jelenleg a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának riportere. Ez is egy érdekes lehetőség számára, nem kizárt, hogy a későbbiekben kiemeltebb szerepeket is osztanak rá, ahogyan az történt Timi esetében is. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Réka mindig csúcsformában van, sokan irigykednek a formájára, a vonalaira, illetve a megjelenésére, hiszen modellként sokat ad erre. Az sem mellékes számára, hogy amit visel, az igazán kényelmes legyen, és magáénak érezhesse.

„A mindennapjaink meghatározó alappillére a kompromisszum. Mindenkinél egyedi, hogy hol húzza meg azt a határt, amelyen belül, még jól érzi magát.” – írta a bejegyzésben a híres magyar modell és műsorvezető.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.