Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,78 Ft
Euró
397,36 Ft
Font
475,41 Ft
Bitcoin
63,784 $

A rendőrség vizsgálódik az Ózd-ralin történt tragédia kapcsán

Az autóversenyen történt tragédia körülményeit már a rendőrség is vizsgálja, szakértőket is bevontak a nyomozásba.

...svg content...Fotó: MTI/PAP/Tomasz Waszczuk A kép illusztráció.
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a versenyt szervező Hero Kft. szombat esti hivatalos közleménye szerint az utolsó gyorsasági szakaszon az ORC mezőnyéhez tartozó egyik páros balesetet szenvedett, melyben sem a pilóta, sem pedig a navigátor nem sérült meg.

Az utánuk érkező duó a szabályokban rögzítettnek megfelelően megállt, hogy szükség esetén segítséget tudjon nyújtani, ám az őket követő kettős azonban hátulról nekik ütközött, így a versenyautójuk irányíthatatlanná vált, s elütött egy nézőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

A rendőrség is nyomoz a tragikus baleset kapcsán

A rendőrség a police.hu oldalon tájékoztatott arról, hogy halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság.

Az elsődleges adatok alapján 2022. október 8-án 19 óra körül Királd külterületi részén – egy közforgalom elől lezárt útszakaszon – történt baleset következményeként egy 36 éves ózdi nézőt elütött egy versenyautó.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit.