Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,88 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
469,21 Ft
Bitcoin
63,502 $

Eltűnt egy 20 éves fiatal Józsefvárosból, orvosi segítségre szorulhat

Orvosi segítségre szorulhat az a 20 éves férfi, akit jelenleg is keresnek a rendőrök, de egyelőre nem akadtak a nyomára.

...svg content...Fotó: Pixabay
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség által kiadott közlemény szerint Kis György István október 8-án 16 óra 15 perc körül tűnt el. Ismeretlen helyre távozott, és orvosi segítségre szorulhat, de azt nem árulták el, mi lehet ennek az oka.

Kis György István körülbelül 175 cm magas, rövid, barna hajú, barna szemű, szemüveges. Utolsó ismert ruházata bordó pulóverből, fekete nadrágból, és papucsból állt. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy megtalálják a fiatal férfit. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kis György István tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.