Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,018 $

Tolvai Reni nagyon extra és szexi megjelenése a TV2 születésnapján

Tolvai Reni és Radics Gigi is ott volt a helyszínen, mindketten csodálatosan néztek ki, de telejsen más stílust választottak.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Számos nagy produkció és műsor fűződik a TV2 nevéhez, és még fog is. Sorra gyártják a tartalmakat, amik igazi minőséget képviselnek, miközben folyamatosan harcban vannak a legjobb helyekért.

Nem is lehet kérdés, hogy a két konkurens nagy televíziós csatorna küzd egymás ellen, és egyik sem enged. Mivel ez egy nagyon fontos piac, érthető, hogy ádáz harcot vívnak a nézőkért, akik hatalmas tartalomfogyasztók. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Mivel nem könnyű lekötni őket, mindig növelni kell a tétet és egyúttal a lécet is. A TV2 is ezt teszi, ezen a hétvégén is elindul egy nagy produkció, a Dancing with the Stars harmadik évada, amire oly régóta várt a közönség.

Régóta tudhattuk, hogy lesz következő évad, és bízzunk benne, hogy ez 2023-ban sem lesz másképp. A TV2 a nagy show előtt rendezte meg a 25. születésnapját, amin tömegével jelentek meg a hírességek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.