Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,01 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
457,19 Ft
Bitcoin
57,181 $

Bejelentették a vadonatúj Game Pass játékokat Xbox One-ra

Július már pár napja véget ért, az Xbox Game Pass előfizetői szolgáltatás kínálata pedig – ha hihetünk a szivárogtatásoknak – tovább bővülhet.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Július már pár napja véget ért, az Xbox Game Pass előfizetői szolgáltatás kínálata pedig – ha hihetünk a szivárogtatásoknak – tovább bővülhet.

Előző hónap rendkívül sűrűnek bizonyult, már ami az ingyenes game-eket illeti a videójátekok Netflix-szeként elhíresült szolgáltatás szempontjából. Aki havi 4 ezer forintot nem sajnált a Game Passre, az olyan játékokat próbálhatott ki teljesen bérmentve, mint az early access Grounded, a The Tourist vagy a Yakuza Kiwami 2. Soron kívül Szigorított a kormány a testnevelés óra alóli felmentéseken

Annak ellenére, hogy az Xbox Series X megjelenése már csak alig négy hónapra van, a Microsoft nem vett vissza a tempóból, és folyamatosan jobbnál jobb RPG-kkel, FPS-ekkel, akció- és kalandjátékokkal, valamint szimulátorokkal egészíti ki az egyébként sem foghíjas ajánlatát.

Nemcsak a Game Pass kínálata, hanem az akciós Xbox-játékok listája is frissülhet – ez utóbbit is természetesen követni fogjuk, így garantáltan nem maradtok le a legújabb kedvezményekről sem.

Augusztusban talán az egyik legnagyobb cím a Microsoft Flight Simulator lehet, amely egészen pontosan 18-án kerül be a Game Pass PC-s könyvtárába, de külön AAA játékként is megvásárolhatjuk majd. Kétségkívül a gyönyörű látványvilággal rendelkező repülős kaland lesz az egyik fő game a redmondiak részéről, azonban rajta kívül még hat játék egészen biztosan felkerül a listára.

Hogy melyek is ezek pontosan, a következő felsorolásunkból kiderül!

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/kiderult-mikor-erkezhet-az-xbox-series-x-es-a-ps5-augusztusi-esemenye/

UnderMine – augusztus 6.

It Lurks Below – augusztus 6.

Flight Simulator – augusztus 18. (PC)

Battletoads – augusztus 20.

Tell Me Why Chapter One – augusztus 27.

Double Kick Heroes – augusztus 28.

Wasteland 3 – augusztus 28.