Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília látványos megjelenése a Femcafe gáláján

A Femcafe eseményén sorra váltották egymást a hírességek, többek között Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília is megjelent, nem is akármilyen szettben.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig is szükség volt az erős, határozott, sikeres nők előtérbe helyezésére, mivel rengeteg nőt tudnak motiválni arra, hogy lépjenek ki a saját árnyékukból. A nők helyzete még mindig sok esetben más, mint a férfiaké, továbbra sem mondhatjuk azt, hogy ez teljesen ideális lenne.

Ez nem minden országban van így, de ha a globális képet nézzük, bőven van még min dolgozni. Az inspiráló nők akár milliókra lehetnek hatással, és ez olyasvalami, amire igenis nagy hangsúlyt kell fektetni, óriási szükség van rá. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Magyarországról is sok inspiráló nőt ismerhetünk, akár a hírességek világából. Sarka Kata és Rogán-Cecília háromgyermekes édesanyaként élik az életük, de egyúttal sikeres üzletasszonyok is, és nagyon népszerűek.

Megannyi módja van annak, hogy egy nő kihozza magából a maximumot, ami azonban nehezebb számukra, mint a férfiaknál, pontosan a fentebb említett okok miatt. Magyarország szerencsére nyitott, és láthatjuk, hogy milyen magas pozíciókban dolgoznak nők és mennyi olyan terület van, ahol rendkívül sikeresek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2