Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Nyerő Páros: így utánozták Hódiékat, Pamela kissé kiakadt (videó)

Hódi Pamela egyáltalán nem volt elégedett azzal, amit Danitól és Beától látott, aminek hangot is adott az interjúszobában.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nyerő Páros egyik legjobban várt eseményét láthattuk legutóbb, amikor is a villalakó sztárok egymást parodizálták. Ez mindig érdekes és nagyon vicces pontja a műsornak, amiből nem egyszer sértődés kerekedik.

Ez most sem maradt el, nem mindenki volt elégedett, összességében azonban nagyon is reálisan hozták a karaktereket, persze eltúlozva. Ennek azonban pontosan ez a lényege, teljesen feleslegesen rajta megsértődni. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Az egyik legnagyobb alakítás Béci nevéhez fűződött, aki Beává változott, és rendkívül jól hozta a személyiségét. Bea kicsit sem sértődött meg, értette a poént, addig úgy tűnt, hogy Pamela mintha kissé felháborodott volna,

„Én csalódott voltam.” – mondta kissé dühösen Pamela az interjúszobában Bence társaságában, hangsúlyozta, hogy Dani és Bea egy olyan pillanatot ragadott ki, amikor nem volt a legjobb hangulatban és alig várta, felmenjenek a szobába.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.