Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Nyerő Páros: Béci rángatózása, miután megsokkolták (videó)

Béci nem egészen tudta, hogy mi vár rá, többször is megsokkolták, Norina sem hitt a szemeinek, majd kezdődhetett a játék.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béci és Norina csak napokkal később csatlakoztak a Nyerő Páros mezőnyéhez, aminek nyilvánvaló okai voltak. Beugróként kapták meg ezt a nagy lehetőséget, hogy az egyik legnépszerűbb hazai műsorban szerepeljenek.

Már jól ismerhették a Nyerő Párost a korábbi évadokból, és miután Détár Enikőék szinte azonnal búcsúztak egy váratlan egészségügyi probléma miatt, minden a feje tetejére állt. Béci és Norina totálisan más karakterek, és már nem tudjuk meg, mi lett volna, ha Détárék maradnak. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Azt azonban már tudjuk, hogy Béciek igencsak megosztják a nézőket, sok durva üzenetet kaptak, miközben Baukó Éva is beleállt a témába. Valahol sejthető volt, mert Béci és Éva nincsenek a legjobb kapcsolatban egymással, talán nem is lesznek.

A nagy duó még mindig versenyben van, igyekeznek jól teljesíteni, és legutóbb Bécin múlt a dolog. Furcsa, eddig nem tapasztalt körülmények között feküdt, miközben kérdésekre kellett válaszolnia.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2