Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

A Nagy Pénzrablás népszerű karaktere köré épül az első spin-off sorozat (előzetes)

Nem kell már sokat várniuk a Nagy Pénzrablás című sorozat rajongóinak, ugyanis hamarosan képernyőkre kerül a hónapokkal ezelőtt beharangozott spin-off, amely Berlin karaktere köré épül.

Fotó: Unsplash/Thibault Penin
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

A Netflix új produkcióját még a Nagy Pénzrablás utolsó epizódjainak megjelenése előtt jelentették be, majd nem sokkal később az is kiderült, hogy 2023-ban érkezik a streaming-szolgáltató kínálatába.

A Netflix most kiadta a Berlin első előzetesét, vagy inkább teaserét is, amelyben a sorozat karaktereit mutatják be számunkra. A sokak által kedvelt A Nagy Pénzrablás sorozat spin-offja Andrés de Fonollosa, vagy más néven Berlin karakterére összpontosít, és a spanyol nemzeti bank kirablása előtti történeteket meséli majd el. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A most bemutatott szereplők között ott van Keila, Damian professzor, Cameron, Roi, Bruce, és persze a már jól ismert Berlin is, ám nem kizárt, hogy a jövőben még újabb karakterekkel is megismerkedhetünk.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.