Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Nyerő Páros: „Te normális vagy, hogy miket ejtesz ki a szádon?”

Zdroba Patriknak már elege volt ebből az egészből, nem érezte úgy, hogy van esélyük, amire a párja igencsak felkapta a vizet, teljesen jogosan, hiszen nem emiatt költöztek be a Nyerő Páros villájába.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig frusztráló, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint azt a versenyzők szeretnék a Nyerő Párosban. Eddig Patrik és Betti nem sok játékban teljesítettek kimagaslóan, és nem egyszer tapasztalhatták meg, milyen veszélyzónában lenni.

Ez nyilván nem a legkellemesebb, amikor másokon múlik a sorsod, ugyanakkor ez a Nyerő Páros egyik legfontosabb eleme, ettől is olyan izgalmas. „Ezt nem teheted velünk!” – kapta fel a vizet, miután Patrik egyre inkább feladni készült a játékot. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Nincs értelme így itt lenni.” – fogalmazott Patrik, addig Betti nem értett ezzel egyet, és megjegyezte, most a rossz énje jött ki. „Te normális vagy, hogy miket ejtesz ki a szádon?” – tette fel a kérdést Betti, miközben Patrik azt mondja, feladja a játékot.

Betti azt mondta, ha Patrik ezt meg meri húzni, akkor végzett vele, míg az énekes arra volt kíváncsi, ez mit is jelent. „Miért kiabálsz?” Ez volt az a pont, amikor Betti inkább elment, és arra kérte a párját, hagyja békén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.