Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Végre üzletet köthet a Dortmund és a Real Madrid?

A 19 éves Jude Bellingham piaci értéke már most megközelíti a 90 millió eurót, ennél már csak drágábban lehet majd lecsapni a németek kezéről.

MTI/EPA/FILIP SINGER
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Dortmund nem bízza a véletlenre a pénzügyi helyzetét, Haaland után egy újabb szupertehetséget készül elengedni. Az angol válogatott Bellingham két éve igazolt Birminghamből Németországba, de rövidesen továbbállhat.

A fiatal középpályás szerződése 2025 nyarán jár le, de teljesítménye miatt már több óriásklub érdeklődését is felkeltette. A Real Madrid mellett a Chelsea, a Manchester United, a Liverpool, és a Bayern München is figyeli. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mindazonáltal a Real Madrid a legélénkebb a kérők közül, és sajtóhírek szerint akár 120 millió eurót sem sajnálnának kiadni érte. Florentino Pérez ugyanis továbbra is lázasan keresi Luka Modric utódját – írja a Fichajes.

Az angol szerződtetésére a másik legesélyesebb jelölt Jürgen Klopp Liverpoolja. A német edző ugyanis a hírek szerint ideális jelöltnek tartja Bellingham-et Jordan Henderson pótlására, mint ahogyan arra is, hogy megerősítsék vele a Liverpool egyik kulcspozícióját.

Hogy végül melyik csapat lehet majd a befutó, az a Haaland-drámából kiindulva nem csupán a Dortmundon múlik. A Real Madrid mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem rémül meg attól, hogy újra a németekkel próbáljon meg üzletet kötni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.