Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Füstölő gumikkal büntetőfékezett egy záróvonalon előző autós a 2-es úton

A videó alatti kommentszekcióban ugyanakkor elindult a diskurzus a kamerás autó sebességéről is. Így akkor sem előzünk!

Fotó: BpiAutósok
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A BpiAutósok oldalára ismét egy meglehetősen megosztó felvétel került fel, melyen egy agresszív előzés látható, amit egy gumicsikorgással egybekötött büntetőfékezés követ. Tegyük hozzá, hogy a kamerás autó dudálására sem volt semmi szükség.

„Záróvonalon, félig az én sávomban, félig a szembejövő sávban, majdnem engem leszorítva, kanyar előtt, szabálytalan módon előzött meg az autó, majd elém érve, füstölő gumikkal büntetőfékezett” – olvasható a leírásban. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A videó egyébként a szokásos türelmetlen előzés – büntetőfék szituációt mutatja, azonban ennél azért tovább is lehet elemezgetni. Főleg azért, mert a kommentek között elkezdték hibáztatni a kamerás autó sofőrjét.

Lehetséges ugyanis, hogy a megengedettnél lassabban haladt a 2-es úton, amelynek egyébként a videón szereplő szakasza ránézésre nem nagyon alkalmas annál, hogy magasabb sebességen haladjon rajta bárki is.

Ugyanakkor sebesség ide vagy oda, záróvonalon, kanyarhoz közeledve akkor sem előzünk így, ha a másik araszolgat. Pláne nem kényszerítjük vészfékezésre. Kár lett volna annak a szép Celicának a hátuljáért.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.