Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Közel egy hónapja nem találják a kétyi gyermekotthon 14 éves lakóját

A 14 éves Tajkuna Minerva Barbara a kétyi gyermekotthon lakója, ám szeptember 7-én engedély nélkül távozott az otthonból, s azóta sem ad magáról életjelet: a rendőrök most a lakosság segítségét kérik felkutatásában.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a Bonyhádi Rendőrkapitányság eljárást folytat Tajkuna Minerva Barbara eltűnése kapcsán.

A 14 éves lány, aki a kétyi Napfény Gyermekotthon lakója, 2022. szeptember 7-én a Szekszárdi 1-es számú otthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Forrás policehu

Tajkuna Minerva Barbara körülbelül 150 centiméter magas, szeme barna, haja barna félhosszú. Eltűnéskori ruházata nem ismert.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórháznál

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet babamentő inkubátorában találtak rá az újszülött kislányra.