Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Nyerő Páros: Megyeri Csillának ez már halál kellemetlen volt

Voltak, akik nem voltak lenyűgözte Zsolti produkciójától, aki nem volt különösebben csalódott, mindig jól viseli a kritikát, addig Megyeri Csilla szomorkodott, mert a táncmúltja alapján nagyobb durranásra számított.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megrendezték a Nyerő Páros történetének első táncversenyét, ami igazán izgalmasra, humorosra, látványosra és felejthetetlenre sikeredett. A többség jól érezte magát, és volt egy igazán kimagasló produkció is, ami Dani és Bea nevéhez fűződött.

Ráadásul ők húzták a legnehezebb táncstílust, mert balettot kellett táncolniuk. Ez pedig már önmagában nagyon érdekesnek tűnt, ám végül akkorát mentek, hogy mindenki egyetértett abban, ők voltak a legjobbak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Nemcsak rájuk voltak kíváncsiak sokan a borítékokat követően, hanem Megyeri Csillára és párjára, Zsoltira is. Ők ketten még mindig a leghangosabb páros a villában, és kétség nem férhet hozzá, Zsoltinál nincs szórakoztatóbb figura odabent.

Rendkívül lazán fogja fel a dolgokat, nem esik pánikba, néha kiakad és olyankor erőteljesen megemeli a hangját, de összességében egy nagyon is szerethető figura. A nézői visszajelzések is ezt mutatják, sokan csalódtak benne kellemesen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.