Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Nyerő Páros: újabb komoly kritikát kapott Hódi Pamela férje

Bíró Beának nagyon nem tetszett, hogy Tóth Bence még csak rá sem néz a privát beszélgetés alatt, ami sokat elárult számára a helyzetről.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes feladatot kaptak a Nyerő Páros sztárjai, akiknek privát módon kellett beszélniük olyan párokkal, akikkel eddig nem sokat csevegtek. Bence ebben jó lehetőséget látott, és abban bízott, hogy olyan információkat gyűjthet a lányoktól, amiket a párjuk társaságában nem árulnának el.

„Vagy meggondolatlanból válaszolnak egy-egy kérdésre. Úgyhogy próbáltam olyan kérdéseket feltenni, amik számomra hasznos lehet.” – mesélte Bence, de a terve igencsak átlátszó volt, Beán és Bettin sem tudott kifogni, pontosan tudták, mire megy ki a játék. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

„Azt tapasztaltam, onnantól kezdve, hogy leült mellém, folyamatosan és végig úgy beszélt hozzám, hogy egyszer sem nézett a szemembe. Erre nagyon érzékeny vagyok, mert azt gondolom, hogy egy őszinte beszélgetésnél rettenetesen fontos a szemkontaktus.” – jegyezte meg Bea.

„Rájöttem, hogy ő nem akarja tartani ezt a szemkontaktust velem. Sőt, rengeteget kérdezett a szövetségünkről, és én válaszolgattam az ő kérdéseire.” – folytatta Bea az interjúszobában, aki őszintén válaszolt a kérdésekre, Béciékkel kapcsolatban is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2