Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela hiphop tánca Tóth Bencével (videó)

Hódi Pamela és Tóth Bence mindent beleadtak, de talán túl merevek voltak, hiszen a hiphop lényege a lazaság, ugyanakkor előtte egyikük sem csinált ilyet, és így is ott voltak a legjobbak között.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros versenyzőinek legutóbb egy táncpárbajban kellett megmutatniuk, mire képesek. Hódi Pamela és Tóth Bence is beszállt a játékba, igyekeztek mindent megtenni, amit csak tudtak, és összességében még szerencsések is voltak.

Dani és Bea például balettot táncolt, ami a legnehezebb műfaj volt, ám ennek ellenére toronymagasan a legjobbak voltak. Pamelának és Bencének szintén 2 órája volt arra, hogy kitaláljon egy koreográfiát és begyakorolja azt. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Mivel egyikük sem rendelkezik táncmúlttal, érdekes volt látni, hogyan teljesítik a feladatot. Nem volt veszekedés közöttük, és egy egész pofás koreográfiát találtak ki, ami az idő rövidsége miatt pláne kihívás volt számukra.

Dani és Bea szerint túl merevek voltak, hiszen a hiphop lényege a lazaság, a boldogság, de nem ez ült ki Pamela és Bence arcára. Emiatt nem tudták tökéletesre értékelni a produkciót, ám ettől független látványos volt a show.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.