Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Ancelottinak nincs rövid távú megoldása a csatárproblémákra

Madridban egyetlen rosszul sikerült meccs után elkezdtek aggódni, egyre csak sürgetik az olasz mestert a csatársor megerősítését illetően.

Manchester, 2022. április 25. Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetõedzõje sajtóértekezletet tart Manchesterben 2022. április 25-én, egy nappal a Manchester City elleni labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõ elsõ mérkõzése elõtt. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Real Madrid az Osasuna elleni hazai 1-1-es döntetlen után elhullajtotta első pontjait a szezonban, egy olyan mérkőzésen, amelyen Carlo Ancelotti legénysége az eddigieknél jóval gyengébben teljesítettek a kapu előtt.

Karim Benzemának most nem jött össze, ami tavaly oly sokszor, ugyanis büntetőt hibázott, így a meccs hőse most nem ő lett. Ennél azonban még az is sokkal aggasztóbb lehet a Real Madridnak, hogy a Barcelona mennyire összekapta magát. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A katalánok ugyanis még ha csupán pontazonossággal is, de a 19:1-es (!) gólarányuknak köszönhetően átvették a vezetést a La Ligában, ez pedig pont elég volt ahhoz, hogy a Realnál megjelenjenek a kritikus hangok.

Meglepő, hogy az Aranylabda várományosát, az egyébként már idén is négy találatnál tartó Benzemát vették elő, illetve a sikert-sikerre halmozó Carlo Ancelottit, nem pedig inkább azokat, akik az igazolások sikeres menedzseléséért lettek volna felelősek – írja a Fichajes.

Az ugyanis valós észrevétel lehet, hogy Benzema helyettesítése továbbra is problémát jelent a Realnak, hiszen a pad csatárszempontból meglehetősen rövidnek tűnik, a nyári átigazolási időszak pedig leginkább Haaland és Mbappé – végül sikertelen – kergetésével telt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.