Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,657 $

Messi előbb menne vissza a Barcelonához, mint levezetni Amerikába

De ha sikerül huzamosabb ideig fenntartani a szezoneleji teljesítményét, még az is benne van a pakliban, hogy hosszabbít a PSG-nél.

...svg content...Madrid, 2022. március 9. Toni Kroos (b), a Real Madrid és Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott Real Madrid - Paris Saint-Germain mérkõzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2022. március 9-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Legalábbis a tavalyi, gyengén sikerült év után most már egyre több helyről hallani, hogy aktiválják a Messi szerződésében található záradékot, mely szerint még egy évet marad Párizsban. Az argentin formajavulására ugyanakkor nem csak a párizsiak kapták fel a fejüket – írja a Fichajes.

A napokban egyre több hír érkezett Barcelonából is, miszerint Messi visszatérése elől elhárultak a gazdasági akadályok, és nincs kizárva, hogy Laportáék megpróbálják visszacsábítani legnagyobb sikerei helyszínére. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Ezzel párhuzamosan azonban egyre valószínűtlenebbnek tűnik az az opció, hogy a David Beckham által birtokolt Inter Miami lesz a 35 éves klasszis következő megállója, ami nem meglepő, hiszen Messi még távol van attól, hogy a tengerentúlra menjen levezetni.

Lionel Messi tavaly összesen 34 mérkőzésen lépett pályára a PSG mezében, ezeken összesen 11 gólt szerzett és 15 gólpasszt osztott ki. Csak összehasonlításképp, idén 12 meccsen hét találatnál és nyolc asszisztnál tart.

Messi motivációja valószínűleg az egekben, hiszen az idei célok még számára is komoly kihívást jelenthetnek, lévén esélye lehet megnyerni az első Bajnokok Ligája trófeát a PSG-vel, valamint Argentína nemzeti csapatával a világbajnoki trófeát.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.