Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Prémium előfizetéshez kötheti a 4K felbontás használatát a YouTube

A Redditről indult a „pánik”, egyelőre azonban sem a Google, sem pedig a YouTube nem erősítette meg a hírt.

Twenty20
Smart

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagyon úgy tűnik, hogy a YouTube számára a korábbinál is fontosabb lesz a prémium előfizetés elterjesztése, amit nem csupán az ingyenes változatban egyre elviselhetetlenebb mennyiségű reklám jelez.

A Reddit fórumain ugyanis elkezdett terjedni az a hír, miszerint a videómegosztó több felhasználójánál is a 4K felbontás már prémiumfunkcióként van feltüntetve – számolt be róla az index. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Érdemes azért hozzátenni, hogy egyelőre csupán a telefonos applikációban észlelték a változást, illetve eddig még sem a Google, sem pedig a YouTube nem adott ki hivatalos állásfoglalást az ügyben.

Nem ritka egyébként, hogy a nagy közösségi felületek próbaképp tesznek elérhetővé ilyen és ehhez hasonló funkciókat, tesztelve a reakciókat, valamint az üzleti megtérülés lehetőségét. Túl nagy felzúdulás esetén azonban általában elvetik ezeket a fejlesztéseket.

A YouTube prémium még 2019-ben indult, az előfizetési díjért cserébe pedig reklámmentes felületet, valamint háttérben futtatható lejátszást biztosítanak. Ehhez csatlakozhat a jövőben a 4K videók lejátszása is. A jelenségről egyébként képernyőfotó is látható a Redditen.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.