Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Eltűnt egy 12 éves lány a Blaháról, nagy erőkkel keresi a rendőrség

Jelenleg nem tudni, hol tartózkodik a 12 éves lány, akit legutóbb a Blaha Lujza téren láttak, onnan pedig ismeretlen helyre távozott.

Fotó: A felújítás alatt álló Blaha Lujza tér 2022. június 29-én. MTI/Balogh Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb eltűnt kiskorú személyről számolt be a rendőrség, mely a lakosság segítségét kéri, hogy a gyermek mihamarabb előkerüljön. A rendelkezésre álló adatok szerint Kernya Kitti Amina október 2-án tűnt el 11 óra 15 perc körül Budapesten.

A 12 éves lányt legutóbb a VIII. kerületi Blaha Lujza téren látták, onnan ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Kernya Kitti Amina körülbelül 162 cm magas, átlagos testalkatú, haja festett vörös, hosszú, halántékánál két oldalon felnyírva. Szeme barna. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A police.hu a közleményében leírta, utolsó ismert ruházata fekete dzsekiből, fekete pólóból, terepmintás nadrágból és hosszú szárú fekete bakancsból állt. Bárki, aki információval rendelkezik a fiatal lány hollétéről, az mindenképpen jelentkezzen a hatóságoknál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kernya Kitti Amina tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó policehu

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.