Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

12 éves fiút rabolt ki egy agresszív férfi Kaposváron

A 12 éves fiút beszorította a lifthez, majd pénzt kért tőle, amikor pedig meglátta, hogy a gyermeknél több bankjegy is van, az összes pénzét követelte.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint az akkor még ismeretlen tettes 2022. szeptember 29-én délután Kaposváron, az Áchim András utcai buszpályaudvar egyik liftjénél várakozott.

Amikor látta, hogy a felvonóval egyedül érkezik egy gyerek, a lift ajtaját testével elállva pénzt kért tőle: a 12 éves fiú a kérésnek megfelelően egy ezer forintost át is adott, de amint a férfi meglátta, hogy a zsebében több bankjegy is van, rögtön az összes pénzét követelte. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Az egyre agresszívabban fellépő férfi viselkedése komoly félelmet ébresztett a jóval gyengébb fizikumú gyermekben, aki a sarokban szorított helyzetéből egyetlen kiútnak látta a maradék pénzét is átadni zaklatójának.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki. A 21 éves kaposvári lakost a Készenléti Rendőrség járőrei másnap késő este Budapest VII. kerületében fogták el.

A kaposvári rendőrök H. Szebasztiánt 2022. október 1-jén rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.