Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Tolvai Reni arra kéri a zenésztársait, ne vállalják el a Nyerő Párost

Tolvai Reni egyenesen kijelentette, nem akarja tudni egy művészről sem, hogy milyen a magánéletében a párjával, idegállapotokban és frusztrált helyzetekben.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Muri Enikő, az egyik legismertebb énekesnő is tagja a Nyerő Páros mezőnyének, de ilyen helyzetben még nem láthattuk. Totálisan elege van Hódi Pamelából, akire inkább már rá sem néz, és azt mondta, annyit sem ér számára, mint egy üres szemeteszsák.

Kemény szavak hangzottak el, és Pamelánál sem kedvenc a művésznő, aki azt is kilátásba helyezte, hogy összecsomagol és hazamegy. Igazán az bántja, hogy támadják a párját, többek között a közösségi médiában is, méghozzá nem gyengén. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Tolvai Reni, akit eddig még nem láthattunk ilyen műsorban, azon a véleményen van, hogy egy színpadi embernek nem szabadna a Nyerő Párosban szerepelnie, nem akarja tudni róla, hogy milyen a magánéletében a párjával vagy idegesen.

„Szerintem színpadi embernek nem lenne szabad a Nyerő Páros műsorban szerepelni. Nem akarom tudni egy művészről, hogy milyen a magánéletében a párjával, idegállapotokban és frusztrált helyzetekben.” – írta a bejegyzésében Reni az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.