Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Nyár eleje óta nem találják ezt a lányt – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Miklós Amanda Dzsenifer még a nyár elején távozott egy gyermekotthonból, ám azóta sem adott magáról életjelet, a rendőrök ezért a lakosság segítségét kérik a 16 éves lány felkutatásában.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a 17010-157/3170/2022. körözési számon eljárást folytat Miklós Amanda Dzsenifér eltűnése kapcsán, s mivel még mindig nem találják, a police.hu oldalon a lakosság segítségét kérték a fiatal lány felkutatásában.

A 16 éves lány, aki a szekszárdi gyermekotthon lakója, még a nyár elején távozott lakhelyéről, azóta tartózkodási helye nem ismert, életjelet nem ad magáról. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Fotó policehu

Miklós Amanda Dzsenifer körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, középhosszú, barna hajú, szeme kék. Eltűnésekor fehér pólót, farmert és fekete cipőt viselt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/501-106-os telefonszámot vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06/80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Motorosok csapódtak egy autónak Maglódon

Ketten ültek a motoron, amikor egy személyautónak ütköztek Maglódon, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb felvételsorozata látott napvilágot egy meteorról, ami a salgói vár felett haladt tovább.