Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

RTL Klub: egy új üzleti reality indul

Az RTL Magyarország közleményében foglaltak szerint október 1-től Balogh Levente üzletember keresi elnöki asszisztensét.

Fotó: RTL Magyarország
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje az Apprentice megérkezett Magyarországra. Az álommeló (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) című műsorban egy üzletember keresi az elnöki asszisztensét. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

Balogh Leventét a Cápák között című műsorban ismerhették meg a nézők, ám ezúttal nem befektetést, hanem munkatársat keres. Az üzletember szeretne találni egy olyan kollegát maga mellé, aki professzionálisan és teljeskörűen támogatja a mindennapjait, és ahogy ő fogalmazott: „ Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Ha kell helyettem is el tudja vezetni a hajót”. A tét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd.

Október 1-től az rtl.hu/azalommelo oldalon várják azok jelentkezését, akik szeretnének egy igazi álommelót elnyerni, és ezzel megváltoztatni az életüket.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.