Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,62 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
60,312 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela férje szerint Muri Enikőéket minősíti a történtek

Tóth Bence maximálisan a felesége mögött áll, neki adott igazat a vitában, aminek még lesz folytatása, és a feszültség csak egyre nagyobbá válhat a két sztár között.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden évben vannak viták és balhék a Nyerő Párosban, mindig érdekes látni, hogy a hírességek hogyan kapnak össze egymással. Ez kvázi kikerülhetetlen, különösen akkor, ha a felek nem szimpatikusak egymásnak.

Hódi Pamela és Muri Enikő nagyon nincsenek egy hullámhosszon, totálisan más karakterek, és ez kezd kiütközni. A legutóbbi bulin Enikő úgy kiakadt Pamelára, hogy totálisan elege lett belőle, kisebb csoda, hogy nem lett belőle hangos veszekedés. Soron kívül Úgy tűnik, mégsem épül új kínai autógyár Magyarországon

Ez főként annak volt köszönhető, hogy mindketten másoknak mondták el a véleményüket, de tudtak egymásról, arról, hogy mi megy a háttérben. Enikőnek nem tetszett Pamela véleménye, miszerint a produkciójukon nem kacarászott annyit, mint másokén.

Visszafelé sétálva Pamela Bencével beszélgetett, egyetértettek abban, hogy jól érezték magukat, de nyilván Enikő is szóba került. Eltérőek a vélemények, Enikő azt gondolja, neki van igaza, addig Pamela megint más mond.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Videón a Bayern München és a Real Madrid fordulatos BL elődöntője

A Bayern München és a Real Madrid végül nem bírt egymással a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén Münchenben.