Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Nyerő Páros: Pánikrohamot kapott Béci felesége, zokogásban tört ki (videó)

Nagyon rossz volt ilyen körülmények között látni Norinát, aki ugyan megpróbált megküzdeni a halálfélelmével, nem járt sikerrel, és végül feladta, hiába könyörgött neki a férje, Béci.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az eddigi legkeményebb feladatot kapták a Nyerő Páros versenyzői, ami nemcsak a fiúknak volt kemény, akiknek időrendi sorrendbe kellett rakniuk kedvesük történeteit, miközben ide-oda rohangálnak és forognak.

A lányok pedig 25 méteres magasságban álltak egy futógépen, és minden egyes rossz válasznál gyorsítottak a fokozaton. Többeknek ez komoly kihívást jelentett a magasság miatt, Norina még addig sem jutott el, hogy fusson a padon. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Béci ugyan mindent megtett, amit csak lehetett, Norina szabályosan pánikrohamot kapott, hiába kérlelték, nem lehetett mit tenni. Young G felesége leállította a játékot, feladta, és tisztán látni lehetett rajta a pánikroham jeleit.

Drámai pillanatok voltak, soha nem láthattuk így Norinát, akinek halálfélelme volt, illetve tartott a kudarctól. Noha semmi baja nem eshetett volna, akinek pánikrohama van, mindezt nemigazán veszi figyelembe, és halálfélelem lesz rajta úrrá.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.