Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,079 $

Te jó ég: így mutat fehérneműben a legendás futballista szerelme

Nem is lehet kérdés, hogy az egyik legvonzóbb nő, akinek eddig összesen négy gyermeke született, és olyan erős formában van, hogy arra már nehéz szavakat találni.

...svg content...Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nincs összetettebb egy nőnél, és ez minden területre igaz, akkor is, ha vannak, akik csak legyintenek erre. Valójában rengeteg kis apróságból tevődnek össze ezek a karakterek, miközben a férfiak néha azt sem tudják, merre vannak arccal előre.

Ez nem meglepő, mert a nők azok, akik irányítanak, legalábbis az esetek többségében, még ha vannak is, akik ezt nem ismerik el. Nyilván ismerjük azokat, akik egyáltalán nem tartják olyan különlegesnek a nőket és azt mondják, a konyhában a helyük. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Szerencsére azok sincsenek kevesen, akik másképpen gondolkoznak, és igazi értékként kezelik őket. Különlegesek, különleges tulajdonságokkal, és sokukban olyan szexi energiák bújnak meg, amik szinte átütik a képernyőt.

Pilar Rubióról nem nehéz szexi sorozatokat készíteni, mert az egyik legvonzóbb és legdögösebb nő. Sergio Ramos, a Real Madrid legendája nem is lehetne szerencsésebb, és négy gyermeket is szült neki a szerelme.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Videón a Vinicius Junior hatalmas gólja a Real Madrid meccséről

Rendesen elsült V. Junior lába a Villarreal elleni spanyol bajnokin, amiből a forduló gólja is lehet, és egyúttal nagyon fontos is volt.