Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Nyerő Páros: az egyik sztár nem volt hajlandó nőnek öltözni (videó)

Zsolti viszont akkorát ment, hogy már az előzetesen sírva nevettünk, abszolúte hozta a feladatot, és gyakorlatilag mindenkit elvarázsolt, nagyon nagy figura, aki élvezi az életet, és imád szórakozni, miközben magát adja.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Megyeri Csilla lassan 10 éve van Zsolti mellett, aki ugyan nem éppen egy halk karakter, nagyon is szórakoztató. Ezzel együtt mindent megtesz azért, hogy a kapcsolatuk jól működjön, és nyilván Csilla nem véletlenül van ilyen hosszú ideje mellette.

Zsolt üde színfoltja a Nyerő Páros új szezonjának, egészen nyugodtan elgondolkozhatna egy médiakarrieren, mert lenne benne potenciál. Bár az eddig hallottak alapján ő nemigazán vágyhat hasonlóra, imádja azt, amit jelenleg csinál, a vezetést és a szállítást. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Annak ellenére, hogy talán ő a leghangosabb, mindenkivel jóban van, jól kezeli a helyzeteket, nem köt bele a másikba, és még csak nem is taktikázik úgy, mint mások. Ezzel pedig rengeteg nézőben kelt szimpátiát, nem beszélve a villában élőkre.

Ha még negatív kritikát is kap, akkor sem kapja fel a vizet, elengedi a dolgot, halad tovább előre. Tudhatjuk róla, hogy a buli kedvéért néha női ruhába öltözik, így a legutóbbi feladat abszolúte feküdhetett neki, nagyon nagy show-t csinált.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.