Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,76 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,94 Ft
Bitcoin
61,926 $

Orbán Viktor bejelentése: „Döntött a kormány”

Valószínűleg fontos döntések születtek a legutóbbi kormányülés alatt, amit Orbán Viktor miniszterelnök vezetett, melynek középpontjában az energiaválság, a szankciók és a nemzeti konzultáció állt, ami szintén a következő időszak meghatározó pontja lehet.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2022. szeptember 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Magyarország Kormánya szerdán is ülésezett, kormányülést tartottak. Orbán Viktor elárulta, hogy az energiaválság, a szankciók és a nemzeti konzultáció volt a téma, valószínűleg órákon át.

Nem egy olyan pont van, ami időigényes, és valószínű, hogy rövidesen nagyobb bejelentések következnek. Erre enged következtetni Orbán legutóbbi posztja, amiben azt írta, „döntött a kormány.” Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

„Hamarosan.” – teszi hozzá a miniszterelnök, amivel arra utalhat, hogy hamarosan bejelentések következnek. Lehetséges, hogy mindez a Kormányinfón fog megtörténni, vagy a bejelentések egy részét maga Orbán ismerteti a Facebook oldalán.