Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,67 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
59,114 $

Bécinek olyan álmai vannak, amikben Norina megcsalja őt

Young G Bécit nagyon zavarják ezek az álmok, a hatásai alá kerül, de közben sokat dolgoznak a feleségével a kapcsolatukon, így mondhatni lehetetlen, hogy belépjen egy harmadik fél a kapcsolatukba.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik nemigazán ismerték Bécit és Norinát, most itt a nagy lehetőség erre, hiszen a Nyerő Párosban szerepelnek. Azzal, hogy Détár Enikőék hirtelen kiestek, alig pár órával a megérkezésüket követően, a szerkesztőknek gyorsan reagálniuk kellett.

Béci és Nora költözhetett be a villába, és rögtön erősen kezdtek, ott vannak az élen, míg az eddig favoritnak tartott Hódi Pamela és Tóth Bence kis híján kiestek a versenyből. Drámai pillanatok voltak, akárcsak az, amikor Béciék megakadályozták Pameláék kiesését. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Egy nagyon is összetett párosról beszélünk, akik nemcsak imádják egymást, hanem szeretik is. Béci és Norina duója minden szinten erős lehet a versenyben, de még mindig nem tudni, mit hoznak a következő napok, bármi benne lehet a pakliban.

Az rtl.hu egy interjú kapcsán azt írja, az is gyakran előfordul, hogy Béci az álmai miatt nem áll szóba egy napig a feleségével. „Mostanában szörnyű éjszakáim vannak. Azt álmodom, hogy megcsal, és mással van együtt. Ilyenkor kiborulok, és sírva ébredek, mert ez annyira megvisel.” – mondta a Telenovellának adott interjújában a rapper.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.