Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela férje totálisan sok lett?

Tóth Bence egyszerűen túltaktikázta a játékot, ami miatt majdnem kiestek a versenyből, noha nemrég még a legnagyobb favoritnak tartották őket, most pedig pont az a sztár mentette meg a duójukat, akivel szemben nem kevés kritikát fogalmaztak meg.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hódi Pamela és Tóth Bence nem feltétlen magának köszönheti azt, hogy még mindig versenyben vannak, leszámítva az erejüket, mert Young G és Norina erre hivatkozva szavaztak rájuk, ami ugyancsak kellett ahhoz, hogy ne ők menjenek haza.

Végül Patrik lett a megmentőjük, aki majdnem elsírta magát a szavazást megelőző játék során, hiszen Bence azt mondta róla, hazudott neki, akárcsak Megyeri Csillának. Patrik nem találta a szavakat, rendkívül kellemetlenül érezte magát, nem értette, Bence miért csinálja ezt vele. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Muri Enikőnél ezzel Pamela és Bence már kezdi elrúgni a pöttyöst, de Törőcsik Dani sem volt jó véleménnyel arról, ami a játék során zajlott. Patrik nemcsak igazságtalannak, hanem talán megalázónak is érezte a helyzetet, aminek hangot is adott.

„Nagyon rosszul esett, amikor Bence kihasználta ezt a kérdést arra, hogy egy kicsit úgymond belém álljon, nem kicsit, hanem nagyon. És olyan szavakkal illessen, hogy én hazug vagyok.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.