Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,69 Ft
Euró
388,52 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
62,646 $

Demcsák Zsuzsa a betegsége és nehézsége ellenére is bombaformában van

Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni Demcsák Zsuzsa formájáról, aki egyre több mindent oszt meg élete kulisszáiról, és reméljük, hogy megtartja ezt az új szokását, mert nagyon sok embert érdekel.

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Money or Love műsorvezetője nemrég túlélt egy hurrikánt, miközben arra is fény derült, hogy az egy hónapos ottléte alatt eddig összesen négyszer kellett költöznie.

Számos kihívással találta szembe magát, amikről csak mostanában szereztünk tudomást, mivel Zsuzsa nem szeret panaszkodni, és rendkívül erős, a róla készült fotókon és videókon csak úgy ragyog, ahogyan legutóbb is. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

„Egy hónap telt el. Leforgattuk a FarmVIP3 döntőjét, majd gépre ültem és jöttem Dominikára. Azóta sok minden történt.” – írta a posztjában Zsuzsa, aki elárulta, hogy időközben lebetegedett, de ez csak egy része a kihívásoknak, amikkel szembesülnie kellett.

„Átéltem egy hurrikánt, négyszer költöztem, lebetegedtem, gyógyulgatok, forgatunk és amikor tudok, edzek és töltődöm, de már nagyon hiányzik minden, ami az otthont jelenti.” – folytatta a posztjában, amiből sokkal többet olvasnánk, mert jól látható, az embereket igenis érdekli, mi történik a TV2 sztárjával.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

5150 helyett 1000 forint lehet az egynapos autópálya-matrica

Már "csak" a parlamenti többség kell hozzá.