Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Várkonyi Andrea is köszönetet mondott a magyar-olasz meccs után

Valószínűleg Várkonyi Andrea is a helyszínről követte figyelemmel az eseményeket a Puskás Arénában, ahol a Nemzetek Ligája utolsó csoportmeccsét vívhattuk meg az első helyért Olaszország válogatottja ellen.

Fotó: Szalai Ádám (j2), valamint az olasz Francesco Acerbi (b, elöl), Jorginho (b, hátul) és Bryan Cristante a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Akárcsak Olaszországban, a Puskás Arénában sem úgy alakultak a dolgok az olaszok ellen, mint azt szerettük volna. Minden jel arra mutatott, hogy az olasz válogatott is belefuthat egy pofonba, akárcsak pár nappal ezelőtt a németek.

Ugyanakkor tudhattuk, ez valószínűleg egy nagyon más és nehezebb mérkőzés lesz, még akkor is, ha hazai pályán fogadhattuk Roberto Mancini csapatát. Marco Rossi számára is különleges volt az esemény, hiszen a honfitársai ellen kellett összeállítania a magyar csapatot. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Ha Donnarrumma nem véd ilyen klasszis módon, valószínűleg kétgólos hátrányból is feláll a magyar csapat, egészen hihetetlen, hogy milyen helyzetek nem mentek be. Több híresség, sztár, ismert ember is jelen volt a stadionban, akik egészen közelről tapasztalhatták meg, milyen hangulatot generálnak a magyar szurkolók.

Várkonyi Andrea is ott lehetett a helyszínen, legalábbis a fotójából erre lehet következtetni. Számára is egy nagyon-nagyon különleges este lehetett ez, mert a szurkolók és a csapat sem vett vissza, a bekapott gólok ellenére sem.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2