Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,30 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,042 $

Tolvai Reni őrületesen szexi táncos videója egy forró fürdőruhában, volt aki kikövette emiatt (videó)

Tolvai Reni megint és megint magasra teszi a lécet, ám ez nem mindenkinek tetszik, páran ismét hangot adtak a negatív véleményüknek, de az énekesnő biztosan nem fog meghátrálni, jól érzi magát.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni egy egészen szívdöglesztő énekesnő, aki nemcsak a hangjával képes kiemelkedni a sztárok mezőnyéből, hanem például a megjelenésével is. Ugyanakkor még mindig vannak, akik szerint a hangjában semmi különleges nincs.

Sőt, a formájára is ezt mondják, pedig szépen kipattintotta magát, sok kilót adott le, és totális mellbedobással készülnek róla a vonzóbbnál vonzóbb felvételek. Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne szexi, mert azok, akik ezt mondják, nemigazán értjük őket. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Reni jól csinálja, mivel nem a negatív hangokra hallgat, hanem azokra, akik építik őt. Az építő vélemények mindig értékesebbek, míg a bántó kommentekből sokkal kevesebb van, de azok képesek elrontani az emberek napját.

Reninél nem tapasztalni ezt, és közben szexibbnél szexibb a megjelenése, nemcsak a közösségi médiában, hanem a való életben is. Nemrég egy olyan erős videót dobott ki magáról, hogy az az év egyik legszexibb tartalma lesz, ebben biztosak lehetünk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2