Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
58,568 $

Harry Kane arra kéri a válogatott drukkereit, ne ítélkezzenek a világbajnokságig

Anglia válogatottja kiesett a Nemzetek Ligája elitjéből, a drukkerek pedig továbbra is elégedetlenek a csapat teljesítményével. Harry Kane ugyanakkor türelmet kért a világbajnokságig.

Budapest, 2022. június 4. Harry Kane, az angol válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkõzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Harry Kane elmondta, hogy átérzi a drukkerek csalódottságát és frusztrációját, főleg a 2018-as világbajnokságon, de legfőképp a tavalyi Európa-bajnokságon mutatott teljesítményüket követően.

A formahanyatlás valóban szembetűnő, és Kane maga is elismeri, hogy javulniuk kell, azonban úgy véli, ha a világbajnokságra ismét sikerül visszatalálniuk a korábbi játékukhoz, úgy a nyári fiaskók elhomályosulnak majd. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

„A szurkolóink nagyszerűek és kitartanak mellettünk. Tudom, hogy ott lesznek hétfőn is, hogy támogassanak minket Németország ellen. Azt is tudom, hogy mindenki izgatott a közelgő világbajnokság miatt. Remélhetőleg jó eredményekkel tudjuk meghálálni” – mondta.

Gareth Southgate edzőt is rengeteg kritika érte a gyenge NL-sorozat miatt, mivel nem tudta kihozni a legjobbat többek között Kane-ből sem. Azonban a Tottenham játékosa ezúttal is megerősítette: továbbra is támogatja a szövetségi kapitányt – írja a 90min.com.

Kane a válogatottban gólszegény időszakot él át, az elmúlt hat meccsen mindössze egyetlen büntetőből volt eredményes. Mindazonáltal a Tottenhamben épp másodvirágzását éli, a bajnokságban hét mérkőzésen hat találatot jegyez.