Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Ha ettől a szexi bikinis fotótól nem jössz zavarba, akkor semmitől

Carmen Electra azon kortalan világsztárok egyike, aki egyik pillanatról a másikra képes tűzbe borítani a közösségi médiát.

Fotó: Carmen Electra amerikai színésznő megérkezik a Bécs melletti schwechati repülőtérre 2015. május 15-én. Carmen Electra a 23. Life Ball vendége lesz a bécsi városházán május 16-án. A bécsi bál a HIV-fertőzöttek és az AIDS-betegségben szenvedők megsegítését célzó legnagyobb jótékonysági estély Európában. (MTI/EPA/Herbert Neubauer)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Carmen Electra sokunk nagy kedvence, aki a Baywatch című sikersorozatban vált világhírűvé, miközben 1998 és 1999 között Dennis Rodman párja volt. Az NBA-legenda mellett nem volt egyszerű az élet, a kapcsolatuk nem is tartott sokáig.

Carmen idén április végén töltötte be az 50. életévét, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, valószínűleg soha nem mondjuk meg, hogy elmúlt 50. Egyre több olyan nőt látni, akik rendkívül jól tartják magukat, ami nemcsak az egészséges táplálkozásnak köszönhető. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Sokat nyom a latba, hogy mennyit sportolunk, milyen megelőző kezelésekre járunk, milyen krémeket használunk, és így tovább. Sok fronton lehet tenni azért, hogy a lehető legjobb formába kerüljünk.

A színésznő és modell nagyon jól tartja magát, és azon a véleményen vagyunk, hogy jobban néz ki, mint valaha. Fiatalok milliói szeretnének fele ennyire jól mutatni, de mint mondtuk, sok munka van mögötte.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2