Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Nyerő Páros: „Első nap lealkoholistázott a feleségem”

Young G az italozásról szokott füllenteni a feleségének, akinek azonban nem tud túljárni az eszén, többek között erre is fény derült a Nyerő Páros alatt.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

„Miről füllent a leggyakrabban a párod?” – tette fel a kérdést Sebestyén Balázs a játék alatt. Hódi Pamela erre azt mondta, ez szerinte nem az ő játékuk, mert úgy érzi, Tóth Bence nem szokott füllenteni neki.

A válasz helytelen volt, mert Bence arról igenis szokott füllenteni, hogy nem túrja az orrát, pedig Pamela is látja, hogy igen. Pamela arca mindent elárult, nem volt túl boldog, hogy ez a játék nemigazán ment nekik, bár a végére így is ott tudtak lenni a legjobbak között. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Zsolti viszont nem szokott füllenteni, Megyeri Csilla helyes választ adott erre, addig Muri Enikő már nem. „Szerintem nincs ilyen.” – fogalmazott az énekesnő, aki nagyon is kíváncsi volt arra, hogy mi áll ennek a hátterében.

A káromkodás után kiderült, Szabi azzal szokott füllenteni, hogy már levitte a szemetet, de közben mégsem. Még mielőtt azonban Enikő hazaérne, gyorsan lerohan a szeméttel, így ez inkább kegyes hazugság, mint bármi más.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.