18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Nyerő Páros: Megyeri Csilla nem tudta, hogy a párja felnőtt filmeket néz (videó)

Arra is fény derült, hogy milyen időközönként teszi ezt megy Zsolti, akinek nem esett nehézére erről beszélni.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megyeri Csilla és szerelme, Zsolti még mindig versenyben vannak, nagyon nagy karakterek, és legalább annyira hangosak is. Nem kell őket félteni, kimondják a véleményüket, és mindenki kedveli őket a villában.

A legutóbb játék alkalmával a felnőtt filmezés is szóba került, hogy a sztárpárok férfitagjai vajon néznek-e ilyen 18+os videókat. Csilla arra tippelt, hogy nem, azt gondolta, hogy Zsolti nem néz ilyen filmeket. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Hozzátette, nem zavarja, hogy ilyen filmeket néz, de nem tudott róla. Zsolti laza volt, és elárulta, hogy havonta szokott ilyen filmeket nézni, általában akkor, amikor a párja ellátogat az édesanyához. „Kicsi felfrissülés, aztán kész.” – jegyezte meg Zsolti a havi egy felnőtt filmről.

Ezzel azonban nem ért véget a kérdések sora, Lofti Begi például hetente többször teszi ezt meg. „Bűn az?” – tette fel a kérdést Begi. Patrikéknál már bonyolultabb volt a helyzet, hiszen Patrik ugyan nem néz ilyen filmeket, van egy bizonyos mappa a telefonjában.

Szerelmes fotóval reagált Marics Peti az új pletykákra

Ebben a rejtett mappában pedig home videók vannak, természetesen róla és a párjáról. Erre sem számítottunk, bár azt tudhattuk, hogy mindig megragadják a lehetőséget, hogy közel kerüljenek egymáshoz.