18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

A parkban, iskolás lányok mellett végzett önkielégítést egy férfi Nagykőrösön

Az egyik lány édesanyja telefonált a rendőségre.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Kedd délután futott be a helyi rendőrkapitányságra egy felháborodott édesanya hívása, aki azt állította, hogy egy ismeretlen férfi önkielégítést végzett a lánya előtt a nagykőrösi parkban – írta a police.hu.

Mint kiderült, a lány két barátnője társaságában beszélgetett, amikor a 46 éves helyi férfi odalépett hozzájuk, aki először még csak cigarettát kért, majd arra kérte őket, hogy feküdjenek be mellé egy hintába. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Miután erre nem voltak hajlandóak, a férfi letolta a nadrágját és önkielégítésbe kezdett, mire a lányok elmenekültek. A férfi egy darabig követte őket, utána azonban eltűnt, és egészen másnap reggelig nem is akadtak a nyomára.

Ekkor azonban már a rendőrök kopogtattak nála, B. Tamást a rendőrök elfogták és előállították. A férfi nem volt együttműködő a kihallgatása alatt, vallomást nem tett, a gyanúsítást ugyanakkor tudomásul vette.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.