Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Lekapcsoltak a rendőrök a Váci úton egy Lamborghinit, engedély nélkül vezette egy 17 éves fiú (videó)

Erre talán még az angyalföldi rendőrök sem számítottak, amikor kiderült, hogy a luxusautóval hangoskodó autó vezetője egy 17 éves fiatal.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi beszámoló szerint XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága szeptember 16-án éjszaka közlekedési ellenőrzést tartott a kerület kiemelkedően forgalmas útjain. Az akció fő célja a közúti közlekedés biztonságának javítása volt.

A közleményben foglaltak szerint gyorshajtás miatt 16 gépkocsivezetővel szemben indult közigazgatási eljárás. Két gépkocsivezetőt elfogtak, egyiküket ittas járművezetés miatt, a másik ellen tartózkodási hely megállapítása miatt volt elfogatóparancs érvényben, és eltiltás hatálya alatt vezetett. Egy személyt előállítottak légalkohol-mintavételre, egy másik közigazgatási bírságot kapott ittas járművezetésért. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A videóban szereplő luxusautót például amiatt állították meg, mivel bejelentés érkezett, hogy egy autó nagy hanggal közlekedik a Váci úton. Kiderült, hogy a vezető egy mindössze 17 éves fiú, akit nemcsak feljelentettek, hanem el is vették az autó rendszámát.

Az autó külföldi rendszámú, amit az édesapja bérelt, és a fiú az előírt engedély nélkül ült be a volán mögé. Kiderült továbbá, hogy helyszíni bírságot kapott két sofőr vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-használat miatt, egy vezető azért, mert nem indexelt sáváltáskor, valaki pedig azért, mert a kocsijának lejárt a műszakija. Illegális gyorsulási versenyt a Váci út XIII. kerületi szakaszán nem tapasztaltak.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.