Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Máris tárgyalnak Modric hosszabbításáról

Akár 2024-ig is a Real Madrid játékosa maradhat.

Saint-Denis, 2022. május 27. Luka Modric, a Real Madrid játékosa csapata edzésén a Párizs melletti saint-denisi Stade de France stadionban 2022. május 27-én, a labdarúgó Bajnokok Ligája Liverpool FC - Real Madrid döntõje elõtti napon. A csúcstartó Real Madrid a 14., a Liverpool a hetedik trófeájáért küzd a labdarúgás legrangosabb európai kupasorozatának döntõjében. MTI/EPA/Yoan Valat
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A horvát klasszis tárgyalóasztalhoz ült a Real Madrid klubvezetésével, hogy döntsenek az esetleges szerződéshosszabbításáról. Modricnak legutóbb egyéves hosszabbítást ajánlottak, a 37 éves labdarúgó azonban még tovább maradhat.

Luka Modricnak 2023. június 30-ával jár le a szerződése, korábbi nyilatkozatai alapján pedig arra lehet számítani, hogy a Real Madridtól már nem szeretne másik csapathoz igazolni. Tehát amennyiben nem hosszabbítanak, az vélhetően a pályafutásának végét is jelenti majd. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Modric azonban továbbra is a legmagasabb szinten futballozik, így van esély arra, hogy a korábbi 1+1 éves opciót is aláírják, így még egy szezonnal meghosszabbodna a kontraktusa, egészen 2024-ig – írta a Fichajes.

Ez azért is lenne rendkívül fontos a horvát labdarúgó számára, mivel így a 2024-es Európa-bajnokságon is szerephez juthatna a nemzeti csapatban. Modric ekkor már 39 éves lenne, mostani formáját elnézve azonban a kora legkevésbé sem hátráltatná sem őt, sem pedig a nemzeti együttest.

Modric még 2013 nyarán érkezett Madridba, akkor 40 millió eurót fizettek érte a Tottenham csapatának. A horvát középpályás az elmúlt közel egy évtizedben a csapat egyik oszlopos tagja lett. Az idei szezonban 9 mérkőzésen 600 percet játszott, Ancelotti tehát továbbra is számít rá.