Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Forró: melltartó nélkül, zakóban fotózták az Exatlon szuper-szexi sztárját

Az eddigi legvonzóbb és legsejtelmesebb fotó látott napvilágot az Exatlon Hungary sztárjáról, aki egy több mint szívdöglesztő nő.

Fotó: Instagram/Benedek Réka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak, akiket sosem felednek el az Exatlon Hungary nézői, hol a teljesítmény, hol a megjelenés, hol a karakter, hol minden más miatt. Sok érdekes és különleges személyiséget ismerhettünk meg az évek alatt Dominikán, többek között a harmadik évadban is.

Továbbra is azon a véleményen vagyunk, hogy a harmadik évad volt a legerősebb, mind a verseny színvonalát, mind pedig a történéseket tekintve. Ráadásul nagyon-nagyon érdekes karaktereket kaptunk, akiket nehéz lenne pótolni a játékban. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Kicsit szomorkodunk is amiatt, hogy végül nem folytatódott a széria, amiben azonnal szerepet vállalnánk. Az egyik legélvezetesebb kaland, minden szempontból, de idővel talán még lesz erre esély, akár más verseny keretében.

Benedek Réka megkapta a lehetőséget, és összességében élt is vele, mert még mindig sokan emlékeznek a fiatal lányra, aki 2021-ben versenyzett Dominikán. Már a puszta megjelenésével felhívta magára a figyelmet, és a magassága miatt pláne helye lenne a modellek között.

Demcsák Zsuzsa interjúja a félelmetes hurrikánról

Legutóbb például egy olyan szexi fotó jelent meg róla, hogy arra szavak nincsenek, igazán meglepett bennünket. Annak ellenére lepődtünk meg, hogy eddig is tudtuk, milyen vonzó Réka karaktere, de most aztán nagyon-nagyon magasra tette a lécet.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.