Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Újabb lenyűgöző trailer érkezett a Dirt 5-ről

A legújabb ízelítőben a Codemasters fejlesztői csapata bemutatta a ralis szimulátor lélegzetelállító grafikáját.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A legújabb ízelítőben a Codemasters fejlesztői csapata bemutatta a ralis szimulátor lélegzetelállító grafikáját.

Az Xbox Series X valódi erejét talán a legutóbbi, júliusi show-n demonstrálta a Microsoft, amikor a Forza Motorsportról kaptunk egy rövidke trailert, viszont úgy tűnik, hogy a valódi leleplezés inkább a multi-platform Dirt 5-től érkezett. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A PS5-re és PC-re egyaránt megjelenő ralis kaland legújabb 2 perces trailere az arizonai lankákon kalauzol el minket a Stampede névre keresztelt pályán. A videó leírása alapján egyszerre akár 12 autó ellen próbálhatjuk ki vezetési képességeinket a murvákon, miközben kocsinkkal elsuhanva megvizsgálhatjuk a körülöttünk lévő lenyűgöző tájakat.

A Dirt 5-ről nemrég derült ki, hogy a Series X Smart Delivery funkciójához hasonlóan a PS4-es felhasználók is ingyenesen frissíthetik a játékot PS5-re, feltéve, ha megveszik a Sony next-gen konzolját.

Ha belegondolunk, mennyire szenzációsan néz ki a game 1080p felbontás mellett Xbox One konzolon renderelve, és hozzáadjuk, hogy dinamikus időjárás-változási rendszert is kapott a Dirt 5, akkor valóban érdemes lesz beruháznunk egy új generációs játékgépre, ha ki akarjuk élvezni 4K 120 FPS-sel a ralis versenyeket.

A Dirt 5 egy teljesen felújított karrier módot kapott, amelyben Troy Baker fogja a főhős, Alex „AJ” Janiceket játszani, Nolan North pedig Bruno Durandet alakítja, aki legfőbb riválisunk lesz.

A játék egészen pontosan október 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, PS5-ös és Series X-es változatokra csak később, a konzolok piacra dobása után számíthatunk.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/szenzacios-reszletek-derulhettek-ki-a-gta-6-rol-es-a-gta-online-rol/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.