Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Nyerő Párosra: könnyesre nevettük magunkat, Hódi Pameláék megint nagyot mentek (videó)

Hódi Pamela és Tóth Bence olyan erővel halad előre, mint senki más, eddig minden játékban ők voltak a legjobbak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik arra számítottak, hogy Hódi Pamela és férje, Tóth Bence kimagasló teljesítményt fognak nyújtani, jól tippeltek. Rendkívül erős a duójuk, gyorsak, ügyesek, jól vág az eszük, és abszolúte megvan közöttük az összhang.

Eddig minden játékot megnyertek, favoritként tekintenek rájuk, ugyanakkor ez semmi garanciát nem jelent. Akár egyetlen rosszul sikerült játék is megváltoztathatja a dolgokat, és egy rossz széria sem zárható ki. Soron kívül Megtalálták az iráni elnök lezuhant helikopterét, nincsenek életjelek

Legutóbb azonban megint nagyon gyorsak és ügyesek voltak, bár néha Bence kissé feszültnek tűnt, aggódott. A férfiaknak nem volt más dolga, mint rejtvényt fejteni, addig a csajok feladatokat teljesítettek, melyek fizikálisan is megerőltetőek voltak.

Ebből természetesen sok vicces helyzet adódott, néhol könnyesre nevettük a szemeinket, akárcsak Sebestyén Balázs. A Nyerő Páros műsorvezetője remekül érezte magát, és egyúttal sokat is segített a sztároknak.

Nyerő Páros: Muri Enikő szerelme szerint Hódi Pamela férje fél tőlük, Bence nem tartja egyenes embernek Szabit

Alább egy összefoglaló videót láthattok a játékról, amit csak ajánlani tudunk, tele van vicces jelenetekkel, kezdve Megyeri Csilláékkal, akik megint nagy show-t csináltak, és nem voltak ügyetlenek.

Egyre több gyermeknek van szüksége komoly segítségre

Az év első négy hónapjában több mint 10 ezer gyermek fordult a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz, közülük 500-an öngyilkossági szándékkal.