Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,00 Ft
Euró
388,57 Ft
Font
452,52 Ft
Bitcoin
63,733 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela finoman jelezte a sztárnak, hogy ez így nem lesz jó

Hódi Pamela adott pár tanácsot a fiatal párosnak, akik nem a legjobb irányban haladnak, és ez sokba kerülhet számukra.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hódi Pamela és Tóth Bence biztonságban érezhetik magukat, eddig mindhárom játékban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, akár milliók is állhatnának a nevük mellett, ha mindig maximális téttel játszanak.

Megtehették volna, mert a legerősebb páros, de jobbnak látták, ha inkább óvatosak, mert egy rosszul sikerült nap is nagyon sokba tud kerülni. Látván a korábbi évadokat, még inkább tisztában lehetnek ezzel, szóval ennek megfelelően haladnak előre. Soron kívül Kunhalmi Ágnes szerint nem teljesen értelmezhető, amit Magyar Péter csinál

Pamela és Bence is látja, hogy van egy páros, akik minden pillanatban együtt vannak, és sok esetben távolabbról figyelik az eseményeket. Ez pedig nem kifizetődő a Nyerő Párosban, hiszen ott kell lenni a közösségi életben, mert adott esetben a szimpátiaszavazáson akár ki is eshetnek.

Zdroba Patrikék alkotják ezt a párt, és mivel Pamela nagyon kedveli őket, leült velük beszélgetni erről. „Nagyon szeretnénk, ha bent maradnátok. Ha rajtunk múlik, mindent megteszünk ezért.” – fogalmazott Pamela.

Nyerő Páros: Hódi Pamela sírva beszélt a többi sztár előtt (videóval)

Más témák is felbukkantak a beszélgetés ideje alatt, és most Patrik is láthatja, hogy ez a játék pontosan miről is szól odabent. Muszáj lesz kapcsolatokat építeniük, mert ez csak akkor működhet, ha az élen járnak, bár a végén ne feledjük, a korábban kiesett párosok döntenek a győztesek sorsáról, javarészt szimpátia alapján.

Letartóztattak egy amerikai katonát Oroszországban, lopással vádolják

Múlt csütörtökön, Vlagyivosztokban vették őrizetbe a 34 éves férfit.