Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Putyin újabb szövetségese halt meg rejtélyes körülmények között

Anatolij Gerascsenko a hírek szerint leesett a lépcsőn.

Fotó: Twenty20
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

A 72 éves Gerascsenko a moszkvai repülési intézet egykori vezetője volt. Halálát balesetnek nyilvánították, miután egy meg nem nevezett moszkvai helyszínen lezuhant egy lépcsőn.

Halálhírét a repülési intézet is megerősítette, mint ahogyan azt is, hogy a baleset helyszínére mentőt riasztottak, akik viszont már csak a halál beálltát tudták megállapítani – számolt be róla a Newsweek. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Közleményük szerint az ügy kivizsgálására egy bizottságot alakítanak, amelyben az orosz oktatási és tudományos minisztérium, a moszkvai állami munkaügyi felügyelőség és a moszkvai repülési intézet képviselői vesznek részt.

Gerascsenko 2007 és 2015 között volt a moszkvai repülési intézet rektora. Az orosz médiában nemrégiben megjelent hírek szerint a jelenlegi rektor, Mihail Pogosjan tanácsadójaként dolgozott.

A február 24-én kitört háború kezdete óta számos üzletember és prominens személy halálhíréről érkezett hír, akik valamilyen szinten köthetőek az orosz felső vezetéshez, azon belül is Vlagyimir Putyinhoz.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.