Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Salgótarjánban új divatja van a sávváltásnak – egy BMW-s be is mutatta

Türelmesen kivárni a sort? Még mit nem!

Fotó: Bp-i autósok közössége
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem mindennapi módját választotta a gyors haladásnak egy türelmetlen BMW-s Salgótarjánban, aki a semmiből tűnt fel, és először bevágott a kamerás autó elé (természetesen index nélkül), majd úgy döntött, hogy taktikát vált.

A kanyarodósávból először egy Suzukit előzött meg, nyilván a záróvonalat semmibe véve – ahogy azt kell -, majd mint aki jól végezte dolgát, egy kisteherautót is a záróvonalon előzött meg, hasonlóan pazar manőverrel. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Nagy szerencse, hogy a Suzuki sofőrje jobban figyelt, mint sietős BMW-s, ugyanis ha nem vészfékezik, könnyen koccanással végződhetett volna a jelenet. Gyanús, hogy abban az esetben is a szabályszegő lett volna a legjobban felháborodva.

Érdemes résen lenni minden helyi Fittipaldinak, ugyanis a hasonló menetrögzítős felvételekből könnyen lehet rendőrségi eljárás is, arról nem is beszélve, hogy a Bp-i autósok közösségének köszönhetően még az internetezők haragját is élvezhetik.

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.