Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,85 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
468,55 Ft
Bitcoin
63,125 $

Zavarba jössz Kim Kardashian új szexi fotóitól, Paris Hilton is reagált

Kim Kardashian egy csillogó személyiség, aki szőke hajszínnel is topkategóriás világsztár, de a szettje most még nagyobbat üt ennél.

...svg content...Fotó: Instsagram/Kim Kardashian
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashian sok szempontból a legnagyobb világsztárok közé sorolható, még akkor is, ha épp például nem egy Oscar-díjas színésznőről beszélünk. A közösségi média egyik legnagyobb sztárja, és egyúttal megreformálta a sztárvilágot.

Nagyon hamar reagált az internetes változásokra, és ez a számain is jól látszik. Sokan csak sokkal később kezdtek el potenciált látni a közösségi médiában, és nemigazán értették, mit is kellene csinálniuk. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Kim felfedezte, hogy ebben olyan üzleti érték van, amivel súlyos dollármilliókat kereshet, és az Instagram arra is tökéletesen alkalmas, hogy egy márkát befuttassanak segítségével. Minél több valakinek a követője, és azok minél aktívabbak, annál több az esély arra, hogy ott legyen a csúcson.

Több mint 330 millió követővel nem kell különösebben magyarázni senkinek, hogy Kim mekkora kaliber. Bármit posztol, azt milliók fogják like-olni, teljesen mindegy, hogy milyen a fotó minősége, vagy épp hogyan láthatjuk rajta a sztárt.

Nyerő Páros: Hódi Pamela férjének máris baja van valakivel? (videó)

Szőkén is zseniálisan mutat a fotókon Kim, akit rendszeresen láthatunk fotózásokon, most épp egy nagyon csillogós szettben uralta a környezetet maga körül. Paris Hilton is csak annyit írt hozzá, hogy „gyönyörű”, amivel egyet kell értenünk.