Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,149 $

Nyerő Páros: sírunk a nevetéstől, Kabát Peti bohócnak öltözött (videó)

Ebben a formában még nem láthattuk Kabát Pétert, a Nyerő Páros egyik legfontosabb tagját, Sebestyén Balázs segédjét.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kabát Peti szó szerint kihagyhatatlan tagja a Nyerő Párosnak, nélküle már elképzelni sem tudnánk a műsort. Valószínűleg vannak ezzel így páran, rengetegen kedvelik a karakterét, nagy húzás volt a leigazolása az RTL Klub részéről.

A csatorna egyik legnépszerűbb műsora nemrég visszatért, bár egy ideje már tudhattuk, hogy idén is lesz új évad. Természetesen a forgatások ezúttal is nyáron voltak, miközben a villa szinte teljesen megújult.

Talán most változott a legtöbbet, amiből Détár Enikő és párja szinte semmit nem tapasztalhatott meg. Alig pár órával a megérkezésüket követően távozniuk kellett egy nem várt súlyos sérülés miatt.

Rendkívül szomorúak voltunk, mert az ő párosukra is sokan lettünk volna kíváncsiak. Valamiért így hozta az élet, de a többiek még versenyben vannak, és az is garantált, hogy Kabát nagy show-t fog csinálni.

Megyeri Csilla sírva a párjának: „Mi vagy te, egy ősember? Nem tudsz intelligensen kommunikálni?”

Most épp bohócnak öltözött, Balázs pedig majdnem sírva nevetve mondta el neki a feladatot, az instrukciókat. Hogy mi lesz ebből, nem tudni, de már nem kell sokat várnunk arra, hogy mindent megtudjunk.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.