Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,97 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
66,989 $

A gyengélkedő Inter játékosaira csapna le a Real Madrid

Nem épp így képzelték el a szezonkezdést az Internél.

...svg content...Manchester, 2022. április 25. Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetõedzõje sajtóértekezletet tart Manchesterben 2022. április 25-én, egy nappal a Manchester City elleni labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõ elsõ mérkõzése elõtt. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hét forduló után mindössze a hetedik helyen szerénykedik az Inter, öt ponttal lemaradva az első helyen lévő Napoli mögött. Nagyon össze kell magát kapnia a csapatnak, ha harcban akarnak maradni a Scudettóért.

Arról nem is beszélve, hogy több csapat is árgus szemekkel figyeli a csapatnál elégedetlenkedő játékosokat, akik közül jó néhányan valószínűleg csak egy jobb ajánlatra várnak. A Real Madrid is köztük van. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Az persze nem meglepő, hogy a Real Madrid Olaszország felé kacsingat, Carlo Ancelotti ugyanis jól ismeri a Serie A tehetségeit, és ahhoz sem fér kétség, hogy az olasz edző hallatán bármelyik játékos elgondolkodik a spanyolországi folytatáson.

Ancelotti kiszemeltjei között ott van Alessandro Bastoni és Milan Skriniar, akikkel a védelmet erősítené meg, valamint Nicolo Barella, aki sokak szerint Luka Modric utódja lehet a középpályán – írja a Fichajes.

Barella ugyan nemrég hosszabbította meg a szerződését az Interrel, de ez nem jelenti azt, hogy a Real Madridnak ne lenne esélye megszerezni őt. Fede Valverde, Eduardo Camavinga és Aurélien Tchouaméni mellé érkezve igazán ütőssé válna vele Ancelotti középpályája.